blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dogyno
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
dogyno



Koniec
pridal dogyno 11.6. 2008 o 0:23

"Este kusok... Este kusok..."

"Tak obvody mame zapnute, pusti stavu chlpac!" "Ja som neni Chewbaka. Ja som samotna temnota co sa po tebe vyruti a rozseka vas na kusy..." "Ale iste. Videl si ty vobec Hviezdne vojny?" "Ano. Ale ja ti chlpatu opicu robit nebudem." "Ale ake postavy su lepsie ked sa chystame urobit skok v casopriestore ako tie z Milenium Falcona?" "Je mi to jedno, ale ja ti gorilu robit nebudem." "Ale..." "Co ale?" "Mate zrkadlo?" "No dobre, ale este to olutujes."

"Tyyy, tyyyyyyy, tytytyytyty, tytytyty..." "Woouuuaa!" "Dobre Chewie prestanem." "Kedy odlietame?" "Kazdu chvilu pusa." "PUSA!?" "To bolo za co?" "Vooh?" "Preco som sa len nechala nahovorit?" "To neviem kde je mlady?" "Povedzte mi, ze to neberie vazne." "Berie..." "Hrrr."

"Fuj... Ktore hovado dalo na dvere kybel zlatej farby?" "Tak a sme vsetci. Vazeny cestujuci, prosim priputajte sa o chvilu odlietame. Som kapitan Solo a prajem vam prijemnu a nicim nerusenu cestu."

"Psst..." "No?" "Myslim, ze ak to chceme prezit tak musime hrat s nim." "Co ti sibe?" "Neboj je to ako jazda na horskej drahe. Az si raz sadnes, nemozes vystupit. Len s tym rozdielom, ze pokym si v rakete nemozes vystupit tak ci tak." "Teba aspon nevola pusa." "Co??? HAHAHAHA..."

"Priprav nas na skok do hyperpriestoru chlpac!" "Grrr!" "Co?" "Vrrr?" "Sak za to." "Pockaj! To neni skokovy pohon, ale wa... No uz nic." "Sak za to, ty plechovka."

"Vazeny cestujuci, hovori k vam vas kapitan. Aj napriek neustalemu pindaniu robota na jeho sedadlo, aj napriek poznamkam hlupakov co sa nikdy nerozumeli. Aj napriek absolutnej neschopnosti batoziny udrzat sa na zemi po otvoreni vetraciek vas vitam na planete New London 5." "Pan hlavny, a kde su mesta New Londonu 5?" "Uvidime az pristaneme."

"AAAAAAAA!" "Ano Chewie, vidim ich. Cisarsky o pat minut dvanast." "Davaj pozor!" "Nelet cez tie kravy!" "Stierace na plny vykon."

"Dufame. ze sa vam cesta pacila a znovu vyuzijete nase sluzby." "Dufam, ze uz ta to preslo." "Neboj, najblizsie si dame Lotra." "Co kedy?" "Neboj Gandalf, vsetko ti to vysvetlim....."



Prístupov 1463
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Ako vyhrať LARP
[ 6.3.2018] (príspevkov 0)
Kronika Zla I. - Elfovia sú Zlo
[ 16.1.2016] (príspevkov 1)
Salia de Fleur, časť I.
[ 12.8.2015] (príspevkov 4)
Warhammer 40 000: Rogue Trader – Kapitán...
[ 10.8.2015] (príspevkov 0)
Prvý slovenský Bojový Manuál
[ 29.4.2015] (príspevkov 5)
Dogynove základné info o zbraniach, časť...
[ 11.2.2015] (príspevkov 10)
Mortalita
[ 30.7.2014] (príspevkov 1)
Pláž
[ 12.1.2014] (príspevkov 3)
Bosými nohami
[ 10.11.2013] (príspevkov 6)