Vitam vas vsetkych pri druhej casti serialu o vareni. Pred chvilou som skoncil instruktaz o tom, ako zasitit kazde studentske hrdlo, ktoremu skuci zaludok. Tiez to bude velmi jednoduchy recept.
Budeme potrebovat vela ostreho korenia. Najlepsie cili, alebo cierne, proste nieco z coho vas bude palit huba. Postaci jeden maly sacik na osobu. Nasou druhou ingredienciou bude chleba. V podstate to nemusi byt zrovna cerstvy chleba, alebo to dokonca ani nemusi byt chleba, ale my mame radi chleba.
Takze, ak sa nahodou najdete na intraku a budete hladny, nebudete mat na nic chut a iba stary chleba v chladnicke, siahnite po sacku s korenim. Korenie je zaklad. Otvorime sacik. Poriadne odtrhnite hornu cast od spodnej. Otvorime oralny otvor a zaklonime hlavu. Chleba mame uz pripraveny na stoliku. Opreme roh sacku s korenim o spodnu peru. Z hlboka sa nadychneme a prevratime odsah sacku do seba. Nie kazdemu sa to podari hned na prvy krat. Ak sa vam to nepodari, tak uvedeny postup opakujte.
Teraz by vas malo dusit, alebo palit v ustach. Ten pocit je neprijemny, ale ja mam pre vas riesenie. Chytite ten pecen chleba co je vedla vas na stoliku a zacnete tlacit. (Voda nepomaha.) A hned budete sity ako este nikdy predtym.
Za tento recept vdacime Zelezniciarovi Lacovi.