blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dogyno
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
dogyno



Svet bez rozumu, dovodu, ludskosti...
pridal dogyno 21.4. 2009 o 22:25

Sedel som za mrezami a pozoroval tych psychopatov za mrezami. Biely plast a medajlon s kuracou nohou na krku... Popripade joint v papuli...

Co za blbca kedy dovolil aby sa tito nechutny, neumyty hipice kedy dostali do vlady? Cely ich system a vymyvanie mozgu stylom, zvery su priatelia a ja nicitel mi uz liezol hore krkom od prveho dna co som sa sem dostal. Do tejto dementnej dimenzie, ktoru tak radi nazyvaju raj v realite...

Slnko v dusi, mesiac v usiach, kandel v papuli a nevinny usmev na perach a ano, skoro by som zabudol, kristusky, alebo nic na nohach, okrem plesni, batikovane tricko a k tomu vsetkemu ako bonus v ruke injekcna striekacka plna dakeho svinstva. V strachu som sledoval ako ku mne ta fetacka pristupuje... Pud, alebo skor zvieraci pozostatok mojho ja ma zahnal do kuta voliery v ktorej ma drzali.

Tak mi treba, nikdy som sa nemal nazyvat hafanom, teraz mam to co som chcel. Drzia si ma tu ako pokusneho kralika... alebo skor psa?

Preco ty zoofili potrebuju testovat vsetko na ludoch? A preco ked sa ti nelubi ich pristup, vyhlasia ta za nepriatela ludskosti a nik im nic nepovie? Maju jedneho vodcu... Tzv Pana Lesov a tento dedomraz je iba nahrazka vsetkych uzurpatorov, panovnikov, kralov, cisarov, hlavnych premierov, prezidentov, diktatorov, vodcov, hrdinov ludu, alebo inych papalasov. Je jedno akeho je pohlavia. Jednoducho je to individum co vladne a ovlada, je to manipulujuca figurka co je sama manipulovana, pretoze charizmaticky clovek co ma dobre napady, je iab vyplodom fantazie, musi mat radcu, alebo je to daky zasrany AI pocitac co by potreboval minimalne sformatovat disk C.

Vsetok papier spalili... Vsetku kozu poliali ludskou krvou... Vsetku technologiu rozmlatili... A tak musia vsetko vynajst znova...

A ja som ich pokusny subjekt na test liekov proti dakej novej sracke co dostali z toho, ze zrali iba zelinu jak zajace. Este teraz mam zaryte v pamati ako som videl dvoch chlapov co byvali hrobarmi ako zakopavali mrtvych aspon trochu dostojne, ale ty bastardi ich chytili ked chytili aj mna a pochovali ich za ziva.

Nase lesy su vsetkych, nase nazory su mierumilovne, nase nase nase... Ale ked sa vas nazor lisi, uz zrazu nezapadate do skupiny my ovce co nas vedu na porazku od hladu, alebo my co nam pecene holuby napadaju do huby, alebo do skupiny, ja budem ticho a nebudem nic hovorit, tak zrazu nieste jednym z ludi. To, ze nechali psa co som sa o neho staral sameho to nikoho z nich netankuje.

Jednoducho som podla nich tiran a odporny militarista. Ano, nechali ste ma dopovedat prvu vetu...

Sloboda prejavu na veky!

Sloboda presvedcenia na veky!

Spravodlivy trest bez rozdielu!

Sloboda...

Sloboda...

Sloboda...

Sloboda bez povinnosti je ako raj bez Boha. Nerad pouzivam to to prirovnanie, pretoze ak vas sem zavru po mne, tak na neho budete mat asi dost nervy...

Pretoze Sloboda, bez Povinnosti je jednoducho anarchia. A anarchia vedie k rozpadu civilizacie.

Pokrok a moralna skazenost idu ruka v ruke, ale ich obe naraz zastavite, dostanete havariu v tuneli a trva to kurva dlho pokym ho vypracete a mozete nim zase prejst a ked znovu vynajdete auto, tak aj jazdit.

Nakoniec sa aj tak dostaneme do stadia degeneracie a odtial do stadia vymierania... Az zostane asi iba jeden sialeny starec a dvaja ludia, ktorych bude nazyvat Adamom a Evou a tak znovu zacne historia prekliatych a zatratenych co sa nam teraz odohrava pred ocami!

Ludske pozostatky priputane k obrazovkam z ktorych srsi zabava a stastie, ale to vsetko iba do vtedy, pokym nepride den, ked v strede cesty nezastavite, nepozriete sa na oblohu.

Vtedy zmiznu ludia okolo, vtedy zmiznu neprijemne truby aut, vtedy budete na celom svete uplne sami a iba akosi vo vnutri budete tusit pritomnost spriaznenej duse... A bude vam jedno, ci mate, alebo nemate sancu, jednoducho pridete a oslovite ju... A ani nie tyzden na to, vas niekto znesie pod sedivu tvar modrej planety par slovami, pretoze ona vam to nebude schopna povedat sama do oci... Tak pojdete za nou, ze ci to myslela vazne a kto jej toho tolko nakecal...

A to vsetko len a len za to, ze daky mumak co ma miesto nosu jeden velky pupak, vas nema rad...

Zivot je kurva. Zivot je kurva k vam ku mne, ku kazdemu kto kedy svoje prekliate telo vytiahol z blany co ho v materskom lone/vajci chranila pred svetlom sveta co nikdy nikomu neprialo.

Este aj tu hudbu mi zobrali. Jedna vec co vas drzi nad vodou. Masaz usnych bubienkov, ktoru mi teraz poskytovali iba vykryky a stony inych pokusnych veznov a klianie "doktorov" ked to zas nezaberalo.

Zelezne dvere voliery sa rozleteli, dvaja chlapi ktorym z oci srsal napis mariska ma chytili a ta asistentka si pripravila injekciu.

"Chcel si zmenit svet k lepsiemu, chcel si rovnost, lasku, spravodlivost... pokrok a zdravie. Tak uvidime, ci si schopny priniest zdravie aspon niekomu."

Hovorila akoby ma poznala, ale najskor to mala asi z dakeho spisu, pokym take nieco este uznavali...

Potom mi v mene falosnych idealov vedy, pokroku a lekarstva naklonili hlavu do prava a vrazili striekacku do krku a stlacili piest...

Cely zivot mi letel pred ocami. Vsetky pekne a zle veci v zivote... Ale zostava jedina otazka... Ak by som teraz zomrel... Povedzme, ze by mi meteorit vletel cez okno do izby a prevrtal mi hlavu, mal by som moznost povedat, ze som vo svojom case na zemi spravil dake dobro?



Prístupov 1359
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Ako vyhrať LARP
[ 6.3.2018] (príspevkov 0)
Kronika Zla I. - Elfovia sú Zlo
[ 16.1.2016] (príspevkov 1)
Salia de Fleur, časť I.
[ 12.8.2015] (príspevkov 4)
Warhammer 40 000: Rogue Trader – Kapitán...
[ 10.8.2015] (príspevkov 0)
Prvý slovenský Bojový Manuál
[ 29.4.2015] (príspevkov 5)
Dogynove základné info o zbraniach, časť...
[ 11.2.2015] (príspevkov 10)
Mortalita
[ 30.7.2014] (príspevkov 1)
Pláž
[ 12.1.2014] (príspevkov 3)
Bosými nohami
[ 10.11.2013] (príspevkov 6)