blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dogyno
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
dogyno



Eternity a.s.
pridal dogyno 16.9. 2009 o 23:22

Mesto pulzovalo zivotom. Cesty a kolaje boli jeho zilami, auta, vlaky a ludia jeho krvou. Svetla zalievali ulice elektronickym svetlom a do vzduchu z neho neustale stupali dake zvuky. Na prvy pohlad nic extra, ale pri lepsom pozreni by ste si vsimli, ze na kazdom jednom plagate, na kazdej reklame, na kazdej obrazovke... Sa nachadzalo logo, alebo reklama na firmu Eternity a.s.

"S nami sa dozijete aj konca sveta! "

"Krasa, mladost a zabava na veky vekov! "

"Nesmrtelny a dlhoveky su prec! Je cas pre nekonecno! "

A mnohe a mnohe dalsie...

...Obrazovka blikala namodralou bielou a ciernozeleny statusbar sa naplnal az do 100% User Load Complete

Nove strojove telo sa neprirodzene pohlo, ako si novy uzivatel zvykal na zmenu. Makky plast na tvarovej casti sa prisposoboval povodnej tvari noveho uzivatela... Ked si muz zvykol na svoje nove telo zacal sa venovat svojej novej praci. Pritiahol sa blyzsie k stolu a stisknutim kombuinacie prislusnych run sa dostal do pozorovacieho systemu.

Na obrazovke sa objavila zena. Uplne naha. Veci co jej dali roztrhala a nechala na zemi. Kamera v stene mala prasknuty objektiv a zena sedela schulena v klbku v kute cely s kovovou postelou.

Kamera aj napriek poskodeniu snimala v najvyssiuch detailoch, dokonca aj jemny opar co sa tvoril na studenom kove vokol jej teplejsieho tela. Nemala tam okrem vody a zachodu ziadnu inu hygienu.

Zo steny sa k nej ozvalo: "Ahoj..." Zlakla sa tak, ze az nadskocila a oprela sa o inu stenu. "Kto si? " V odpovedi jej branil strach a prekvapenie, ze co sa to deje.

Hlas pokracoval: "To je jedno, budem ta volat Rebeka, vzdy ich tak volam pokym nezistia aku chybu spravili, ze odmietli tento dar... Teraz ti ukazeme cim si mohla byt."

Dvere jej cely sa otvorili. Niekolko minut im nedoverovala a potom vysla do chodby zaliatej bielym svetlom. Spociatku tam bludila ako v tme. Ale po par minutach si jej oci zvykli a uvidela ako sa k nej blizi bleda, ba az biela postava.

Biely plast odrazal okolite mliecne svetlo a futuristicky sa leskol na ladnych zenskych krivkach. Miesto normalnych chodidiel mala vsak tato ludska stranka tri stabilizovane chapadla zakoncene prisavkami, fungujuce ako chodidlo, na jednej aj druhej nohe.

A zena stanula sama pred sebou, zrkadlovo zdvihajuc ruky neveriacky sa staziacdotknut inej verzie samej seba.

Downloading person...

Ona lezala na zemi, sledujuc ako jej z temena hlavy stupa a straca sa v svetle cierny kabel, lemovany logom a napisom: Eternity a.s.



Prístupov 1311
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Ako vyhrať LARP
[ 6.3.2018] (príspevkov 0)
Kronika Zla I. - Elfovia sú Zlo
[ 16.1.2016] (príspevkov 1)
Salia de Fleur, časť I.
[ 12.8.2015] (príspevkov 4)
Warhammer 40 000: Rogue Trader – Kapitán...
[ 10.8.2015] (príspevkov 0)
Prvý slovenský Bojový Manuál
[ 29.4.2015] (príspevkov 5)
Dogynove základné info o zbraniach, časť...
[ 11.2.2015] (príspevkov 10)
Mortalita
[ 30.7.2014] (príspevkov 1)
Pláž
[ 12.1.2014] (príspevkov 3)
Bosými nohami
[ 10.11.2013] (príspevkov 6)