blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dogyno
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
dogyno



navrh na mangu Sector - A
pridal dogyno 1.10. 2009 o 21:31

Velkomesta, metropoly, to vsetko nevyrastlo tam kde to je len tak, ale vsetko ma svoj dovod.

Kedze nasa planeta sa nachadzala v podobnom bode vesmitu vznikol na nej zivot a tym padom sa aj na Zemi samotnej vytvorili podobne body A na ktorych mohol zivot prosperovat omnoho viac ako inde.

Prvym bol Raj, bajne mesto z ktoreho Adam a Eva ukradli Esenciu A a odisli do sveta... Tato esencia sa stratila na mieste kde zahynuli. O toto miesto sa dlho viedli vojny a krv tam este aj dnes tecie prudom, aj dnes v modernom svete, aj dnes ked je na tomto mieste najvacsia metropola sveta...

... vitajte v ISTAMBULE!

Medzihviezdne civilizacie to to miesto nazyvaju Sectorom A celej Zeme.

Ten kto by ziskal tento predmet, to to Jablko Poznania, by vladol svetu... pokym by nezomrel nasilnou smrtou.



Pise sa rok 2097, ako sa blizi nove storocie a ludia znovu snivaju vesmirne sny, sa skupina individualov, odbornikov, ci uz na

spiritualistiku (Salvator Gray, europan, pristahovalec z europy do Anglicka, presny povod neznamy, nemanzelske dieta vychovavane v silno veriacej neokrestanskej rodine co ho adoptovala, vydedeni po objaveni syndromu nemeckeho Wulfenizmu(vlkodlak))

moderne bojove postupy (Shimo Tenshi, aziat, rodeny Japonec, klasicky rodinny zivot, neskor zlakany do sluzieb Cisara propagandou, majster v boji modernymi prostriedkami)

klasicke bojove umenia (Kenaco Mijime, narodeny v USaMoA (Spojene staty a monarchie Ameriky), syn lorda v monarchistickom systeme, rodokmen siaha do Japonska, plny temperamentu a talentovany v boji, vyznava povodne vychodne filozofie)

experimentalne vedy, jak aj cely Fenomen A a telepatiu (Selim Cole, zavality cernoch pracujuci pre vladu, predseda Istambulu, ma pod palcom telepaticke jednotky miestnej armady, vdaka svojej ctiziadosti vsak planuje vzburu a ovladnutie podzemneho Sectoru A, povodom z Afriky, blizsie udaje su verejnosti nepristupne)

upir a velitel comanda telepatickych jednotiek(maju psychicke schopnosti), on je Donatello Victio, upir uhyznuty v najlepsich rokoch, 22, mlady dlhovlasy a nadherny, stovky prezitych rokov ho naucili, co je to moc, a ze je mu lepsie ak bude zit striedmy zivot v ktorom bude najlepsi a rozhodol sa udrzovat svet taky aky je.


Salvo, Shimo a Ken, sa rozhodnu, kazdy z osobnych dovodov ovladnut silu Sectoru A.

Salvator za to, aby sa zbavil svojho prekliatia a mal konecne sancu u zien aj po vychode mesiaca, iba az prilis neskoro zistuje do akeho svinstva sa to namocil a uz sa raz bude jednoducho musiet dostat az na koniec tejto cesty. (hlada povodne stastie, potom unik)

Shimo, ktory usiluje o cisarsky tron, vedie do Istambulu jednotku tajnych agentov, technologicky a vybavenim predcujucu vsetko co by normalny clovek cakal. Dostanu sa az pred dvere Sectoru A, kde ich zastavi prepad telepatickeho komanda vedeny Donatellom. A tak sa Shimo musi vykonat krvnu pomstu, tak ako to uci jeho ideologia. Ziadny bohovia, len duse neuspokojene za zivota baziace po pomste. (hlada povodne slavu, neskor pomstu a aj moc)

Kenaco sa snazi utiect pred rodinnym stereotypom, tak prichadza do Tokia, ale je znechuteny znecistenim a vsetkym tym pretechnizovanim, tak odtial vyraza do Saolinskeho chramu, kde ho vsak vraj pustia az potom co prinesie dokaz o svojej sile, kedze sa vystatoval, aky je silny... Zchadza dolu tym zdanlivo nkoncnym schodiskom, kde ho na jeho konci zastavi postava zahalena v plasti, ktora mu poradi, ze v Istambule najde priseru ktora bude hodna jeho skillu. Povodne sa snazi ulovit Salvatora, ale potom si uvedomi, ze su aj vacsie veci ako iba osobny prospech a ze je v skutocnosti iba hrackou v rukach Majstra. (najskor ho zenie vola dokazat svetu, ze je najlepsi, neskor prichadza zmetenie ked uvidi aj skutocny svet vokol seba)

...

Selim je znudeny vo svojej vezi nad Istambulom, ale to sa s prichodom Tenshiho prudko zmeni. Znova citi moc co ma v rukach a uz ho nebavi iba sa hrat s nechutnymi experimentami na ludoch... Konecne prisiel cas ich aj pouzit.

Donatello je Selimovou oblubenou hrackou. Dostava sa s nim neustale do konfliktov okolo bezpecnosti ludi a jeho prisunu zivej krvi, postupne zacne ziadat vacsi plat, pretoze sa mu podari vyrobit si milenku tym, ze jednu z jeho zivych zasob krvi koli jej krase nevycucia do dna. (Jane Raven)



pridavne hlavne postavy, nie vsak nepodstatne:

Majster, postava od nikial majster Kenaca na jeho novej ceste zivotom.

Jane Raven, dievca cestujuce po svetovych monumentoch, najskor sa stretava so Salvom vo vlaku, cstuju v jednom a tom istom kupe, sedia vedla seba. Salvovi sa pacila, ale priso mu blbe ju oslovovat, tak si rovnako ako ona dal sluchatka do usi... Obaja zaspali, zobudili sa oprety o seba a tak sa zoznamili. Spriatelia sa, ale darmo by Salvo nieco chcel, dvaka Wulfeniemu prekliatiu nema sancu. Raz sa ho rozhodne sledovat, on uteka ako vzdy prec od ludi a do tmy kanalov. Ale nepodari sa mu to. Kenaco ho objavi skorej a zacne ho lovit. Salvo ide aj cez mrtvoly, nevediac, ze ich Jane sleduje. Kenacovi opat unikne, lebo mu do cesty vbehne Jane.
Ken pracujuci pod zastitou Dona, ktoreho stretol predtym ju zajme, za narusovanie prenasledovania zlocincov a tak sa dostava na Donov jedalnicek.

Princezna Jokohamo, slubena Tenshimu ak splni ulohu a ziska Element A(jablko poznania). Kedze sa Shimo nevracia, tak sa ju otec snazi vydat za ineho suceho nasledovnika tronu.

Alica Digac, poulicna kurva co sa az podozrivo pletie okolo. (zeby mala daco s Majstrom???)



Prístupov 1131
Kvalita článku
(100%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Ako vyhrať LARP
[ 6.3.2018] (príspevkov 0)
Kronika Zla I. - Elfovia sú Zlo
[ 16.1.2016] (príspevkov 1)
Salia de Fleur, časť I.
[ 12.8.2015] (príspevkov 4)
Warhammer 40 000: Rogue Trader – Kapitán...
[ 10.8.2015] (príspevkov 0)
Prvý slovenský Bojový Manuál
[ 29.4.2015] (príspevkov 5)
Dogynove základné info o zbraniach, časť...
[ 11.2.2015] (príspevkov 10)
Mortalita
[ 30.7.2014] (príspevkov 1)
Pláž
[ 12.1.2014] (príspevkov 3)
Bosými nohami
[ 10.11.2013] (príspevkov 6)